Popcorn
Hostel

Cel Mai Bun Si Mai Ieftin Hostel Din Bucuresti!

Popcorn Hostel -un Hostel ECO

De ce? Vezi in urmatorul video:

 

BIOQUEST FORMULA este ceea ce face ca detergentii pe care ii folosim să iasă în evidenţă; este argumentul-cheie care face diferenţa. BIOQUEST FORMULA foloseşte ingrediente active obţinute din natură şi oferă rezultate de curăţare excepţionale fără a afecta mediul înconjurător. Produsele BIOQUEST FORMULA oferă performanţe excelente de curăţare şi sunt concentrate, biodegradabile şi testate dermatologic.

BIODEGRADABILE – Orice produs care pretinde că este biodegradabil trebuie să se poată descompune natural, adică fără a polua. Ingredientele detergentilor nostrii sunt toate biodegradabile.

CONCENTRATE – Formulele concentrate ai detergentilor nostri oferă performanţă şi conţin un procentaj ridicat de ingrediente active, în loc de aditivi sau apă.

TESTATE DERMATOLOGIC* – Formulele detergentilor nostri au fost testate dermatologic pentru a ne asigura că sunt sigure şi delicate pentru piele şi nu vor cauza alergii sau iritaţii.

Daca esti oaspetele nostru nu trebuie sa cumperi apa.

Stiai ca:

  • Descompunerea naturală a plasticului în mediul inconjurator necesită peste 500 de ani din cauza materialelor care îl alcătuiesc?

  • Din 10 Pet-uri reciclate se poate fabrica un tricou sau un metru pătrat de covor, iar din 50 de Pet-uri se poate face un pullover?

  • Producţia de plastic utilizează 8% din producţia de petrol a globului.

  • Reciclarea plasticului reduce generarea de CO2 de 2.5 ori.

  • La reciclarea unei tone de plastic se economisesc până la 800 tone de petrol brut.

Despre sistemul nostru de tratare a apei citeste aici…

Intrebari frecvente

Wikipedia:

Un hostel, cunoscut și ca hotel pentru tineret este o unitate de cazare pentru turiștii cu buget restrâns, în general tineret, având dormitoare și băi comune. Acest tip de turism oferă cazarea în dormitoare comune cu mai multe paturi simple sau paturi etajate, cu plata per pat ocupat.

Ministerul Turismului din România definește hostel-ul ca fiind „structura de primire turistică cu o capacitate minimă de 3 camere, garsoniere, sau apartamente dispuse pe un nivel sau pe mai multe niveluri, în spații amenajate, de regulă, în clădiri cu altă destinație inițială decât cea de cazare turistică.”

Diferențe față de hotel

Specific hostel-urilor este cazarea în dormitoare comune cu mai multe paturi.

Servicii caracteristice hostel-urilor sunt posibilitatea de gătire și păstrare a hranei în bucătării comune, complet echipate, accesul la mașini de spălat și uscat rufe, internet, activități de socializare si autogospodărire.

Plata se face exclusiv online cu cardul, transfer bancar, Revolut card sau PayPal.

Nu avem receptie, nu puteti intra in hostel fara rezervare prealabila.

Telefonic nu se fac rezervari.

Check-in-ul incepe de la ora 14:00. Poti veni dupa ora 08:00 sa iti lasi bagajele in zona speciala de depozitare a bagajelor.

Daca nu aveti un program stabilit, puteti astepta in zona de relaxare pana la ora 14:00.

NU AVETI VOIE SA INTRATI IN ZONA DE DORMITOARE PANA LA ORA 14:00!

Check-out-ul este la ora 11:00. Check-out-ul tarziu (nu mai tarziu de ora 13:00)are cost suplimentar de 20 lei/persoana. Pentru check-out mai tarziu de ora 13:00 trebuie sa platiti si urmatoarea zi.

In ziua de check-in veti primi un mesaj/email la ora 08:00cu toate detaliile pentru check-in. Mesajul include codul de la usa, numele camerei si numarul patului.

Aveti grija sa aveti bateria telefonului incarcata!

Avem o bucatarie utilata cu tot ce este necesar pentru gatit. Langa hostel sunt doua magazine mari, Kaufland si Carrefour, de unde puteti cumpara alimente si le puteti gati in bucatarie, sau puteti cumpara mancare gata gatita.

In curte gasiti mese si un gratar, disponibile permanent.

AVEM POPCORN GRATUIT, NELIMITAT!!! 🙂

Dormitoarele sunt comune, iar usile nu se incuie. Fiecare oaspete are un vestiar propriu care se incuie cu cheie.

La fiecare pat gasiti lenjerie, perna, pilota, prosop, lampa de citit, priza, buzunar pentru pus telefonul la incarcat (doar paturile de sus), 

Asternutul si prosopul se schimba la fiecare 3 zile de cazare. Daca doriti mai des se percepe taxa suplimentara.

Baile sunt pe hol, sunt individuale. Sunt dotate cu chiuveta, WC, dus. Sapunul de mana, prosopul de maini si hartia igienica sunt incluse.

Recomandam oaspetilor sa aiba papuci, masca de dormit si dopuri de urechi.

Va rugam sa va deplasati imbracati in spatiile comune, cel putin cu tricou si pantaloni sau pijama.

Bineinteles! 🙂 Asta este marele beneficiu intr-un hostel!

Avem tot ce este necesar pentru asta! O camera de socializare plina de jocuri, carti, si personal care de-abia asteapta sa se joace cu tine.

In curte avem hamacuri, fotolii atarnate, balansoar, banci, gratar.

Daca vrei sa te mentii in forma, in curte gasesti aparate de fitness si bodybuilding.

Foarte important!!!

Orele de liniste: 22:00 – 08:00

Ne rezervam dreptul de a evacua din hostel persoanele care deranjeaza oaspetii, personalul sau vecinii, indiferent daca au platit in avans, fara a li se returna banii.

WhatsApp chat